29 mars 2012

Skolan

Hej, sitter på Engelskan och jobbar med Dead by April samtidigt som jag lyssnar på musik.
På lunch rasten fixade man cigg.
Men typ 4pers har kritat så jag får dem i morgon.
Hehe, köpte en sort jag inte brukar röka.
Men dem var najs och kostar bara 42kr.
Aja nu ska jag fortsätta jobba♥♥
Utvecklingssamtal sen ;S
Får se hur det gå.
Tar en cigg innan så blir det bra ;)
Cya //Texxe

Går dagen

Igår åkte man till stan och skulle träffa mamma men hon var inte där.
Så då träffade jag Saga och Safet. Sen kom Ida, Käll så var man med dem så drog vi till hemköp och träffade Bonden, Rebecka, Pernilla, Javi och någon annan. Fett soft. Sen gick vi till stadium och typ Javi kollade skor. 
Sen stannade vi utanför ett tag. Sen drog alla till bibblan och jag till tandläkaren. 
Sen åkte jag och pappa till biltema och sen långasand, sen tippen och sist rune. Men han var inte hemma så vi åkte hem. Så vi kom hem runt 19:00. Åt slängde sopor osv.. '
Nu sitter jag i data salen med evve och andra i 8d 
cya //Texx3

28 mars 2012

Sitter i data salen med klassen

Igår var man på Nova med några personer. Sen gick jag och saga till Bosses men det var fel person som jobbade. Sen pallade vi oss till Godis nissen. Vi fick inte ut där heller, så vi gick till Zimmo , men fick inte där heller. Så vi sprang runt i halva stan. Kom till maraton och sen till Snöstorp och sen kom man äntligen till vallås. Och när vi kom dit var vi med Safet först sen skulle man träffa Jonathan och Tim. Och det gjorde vi. Efter en stund kom Safet till vallås pizzeria. Sen gick vi till Jonathan, Tim, Hakan, Adel. Hade grymt roligt. Kom hem 21:40 typ ;$ Hahah

26 mars 2012

En text jag skrev i sjuan


                 Vad är det med mig?
En flicka som heter Sarah satt på sin säng. Hon gick och satt på musik och började gråta. Flickan grätt och grätt hela dagen, tills hennes föräldrar kom hem . När föräldrarna kom hem slutade hon genast gråta, Sarah orkade inte vissa att hon var ledsen. Men när föräldrarna hade gått ut från hennes rum började hon tänka på självmords tankar och döden.
Hon gick till köks lådan med knivar och tog med en upp till sitt rum. Hon låtsades som allt var som vanligt och satt sig vid datorn. Hon skapade en blogg och började skriva hur hon kände och tänkte, kände i dagens situation. Hon hade plötsligt hamnat i en situation hon aldrig kunnat tänka sig i. Sarah visste inte varför hon var ledsen och mådde dåligt! En dag när Sarah var på rast med sina kompisar så började hon gråta, hennes kompisar samlades runt henne och undrade vad det var. Sarah sa att du inte visste, utan att hon bara fall ner i gråt. Hennes mascara hade runnit och hennes blonda hår blev svart av mascaran. En av Sarahs kompisar som hete Nathalie hade sprungit och hämtat kuratorn. Kuratorn tog med Sarah in till sitt rum, och frågade varför hon var ledsen. Sarah sa att hon inte visste varför hon var ledsen. Kuratorn kollade på henne och började skratta åt henne. Sarah blev arg och ännu mer ledsen. Hon började gapa och skrika på kuratorn. Kuratorn blev väldigt chokad och Sarah började idiot förklara kuratorn. Kuratorn ringde hem till Sarah och berättade vad Sarah hade sagt. Men hon mindes inte själv vad hon hade sagt och Sarah fattade inte varför alla blev arga på henne. Sarah sökte på olika sjukdomar, hon hittade en sjukdom som stämde in på henne, sjukdomen som hon tyckte stämde inte heter Aspergers syndrom. Hon läste på en sida som en tjej hade As och fick reda på det när hon var 14år. Flickan var exakt lika gammal som Sarah varför ett år sen. Hon kom själv på att hon hade det och gick till BUP med det men dem bara skrattade åt henne. Johannas hemsida heter Http://www.Domkallarmighannes.se/ . Efter som hon läst den sidan. Så började hon själv känna igen sig med dem punkterna som fanns med i hennes hemsida.
Hon började prata med sin mamma och berättade för henne allt hon läst om och sa att hon kände igen sig i det. Hennes mamma tog kontakt med BUP och sa som det var. Men Sarah fick ingen tid hos BUP. Hennes mamma ringde och ringde till BUP men fick bara samma svar hela tiden!
Sarah fick svårare i skolan, för alla tankar som spred sig i huvudet på henne. Dem gick inte stoppa, hon ville sluta men det gick inte att sluta. Det blev bara värre och värre, och till slut fick hon panik attack. Lärarna ringde hem till henne och berättade. Men dem struntade i vilket om Sarah hade panik attack. Sarah började prata med kuratorn allt oftare och oftare. För att må bättre. Men hon mådde bara sämre och sämre hela tiden. Kniven hon gömt undan tog hon fram och tryckte den hårt mot benet och drog. Det började blöda men hon struntade i vilket en stund, för hon trodde det skulle sluta blöda efter en stund. Men det fortsatte blöda, Sarah gick och hämtad ett bagage och lindade om med runt benet. Men det slutade ändå inte blöda, utan fortsatte blöda. Såret var djup och Sarah fick åka till akuten och sy igen såret. Sarah fattade inte allvaret i det hon hade gjort, läkarna frågade om och om igen vad som hade hänt men hon vågade inte berätta. En psykolog från socialen kom till Sarah men hon fortsatte vägra att prata. Hon vägrade i flera timmar och inte ens hennes bästis kunde få ur henne vad hon hade gjort! Dem fattade att det inte var någon mening att tjatta för att få ur henne vad hon gjort. Men dem fortsatte ändå att tjatta!
Sarah orkade inte att dem tjattade hela tiden så hon bad dem hålla käften. Så hon skulle kunna få lugn och ro, men det hjälpte inte för just då kom hennes mamma in och började babbla. Sarah kände att hon hållde på att koka över.  Hon började skrika allt hon kunde, hennes mamma kollade på henne och såg frågande ut. Sen sa ingen något mer och Sarah slutade skrika. Sen kom en läkare in och sa att dem kunde åka hem. Sarah tog sina saker och haltade ut till bilen. Hennes mamma satt kvar där inne och pratade med läkarna. När hennes mamma kom ut så sa hon att dem skulle åka till BUP och prata. Hon berättade allt för en tjej vid 35års åldern som jobbade på BUP. Sarah och hon fick ganska bra kontakt så Sarah berättade allt för henne. Men dem bestämde att Sarah skulle bo någon annanstans så hon kunde villa upp sig och må bättre.
Sarah kom till ett annat boende... Men vad hände sen?